top of page

A JOSERA minőségi garancia

110-Schieblehre_555x555px (1).jpg

A legjobb alapanyagok - Garancia a minőségre

A kiváló minőség az összetevők kivételes gondossággal történő megválasztásával kezdődik, így kizárólag a legmagasabb minőségű, természetes eredetű, egészséges alapanyagokat használjuk. Termékeink nem tartalmaznak génmódosított összetevőket, búzát és szóját, illetve mesterséges színezékeket, ízfokozókat vagy konzerválószereket. Alapanyag beszállítóink ezt szerződésben garantálják és saját akkreditált laboratóriumunkban rendszeresen ellenőrizzük az összetevők minőségét.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a hosszútávú, megbízható partneri kapcsolatokra, így biztosítva a folyamatosan magas színvonalú alapanyag-ellátást.

Termékeinkben kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas hús összetevőket alkalmazunk. A vadon élő halállomány védelme érdekében a termékeinkben lévő lazacot az európai vízkímélő akvakultúrákból szerezzük be. A JOSERA állateledelek gyártásánál környezetvédelmi és minőségi szempontok alapján előnyben részesítjük a helyi alapanyag beszállítókat.

Maximális biztonság a JOSERA laboratóriumának köszönhetően

A JOSERA garantálja a tökéletes és első osztályú termékminőséget. A beérkező alapanyagok 100 %-át még a gyártásba kerülésük előtt a legszigorúbb előírásoknak és legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően ellenőrizzük és vizsgáljuk saját akkreditált laboratóriumunkban. A késztermékeket ugyanígy ellenőrizzük kiszállítás előtt, az alapanyag és késztermék mintákat 5 évig megőrizzük. A JOSERA a termékek fejlesztése során soha nem végzett állatkísérletet. Élelmiszeripari vegyészek, biológusok és laboratóriumi technikusok dolgoznak együttesen azért, hogy a legjobb minőséget garantálhassuk kedvence számára.

 

A JOSERA termékei a kitűnő íznek, kiváló emészthetőségnek és a kedvenceink által jól tolerált, emellett a bőr és szőrzet szempontjából is jótékony hatású összetevőknek köszönhetően valódi előnyöket nyújtanak négylábú társaink számára. Számunkra elengedhetetlen a legjobb minőség, ezért a kötelező ellenőrzéseken kívül önkéntesen végzünk rendszeres független ellenőrzést. Az ISO/IEC 17025 szerinti akkreditációval a Josera Erbacher Szolgáltató Laboratórium megkapta a hivatalos elismerést arról, hogy megfelel a legmagasabb nemzetközi követelményeknek.

113-Labor_555x555px.jpg
190-Ntakata-Mountains_555x555px.jpg

JOSERA - Fenntarthatóság mindenhol

Napi tevékenységünk során mindvégig szem előtt tartjuk a környezet, a természet, az állatok, embertársaink és a jövő generációk iránt érzett felelősséget. Cégünknél minden egyes folyamatot - figyelembe véve a gazdasági, ökológiai és emberi szempontokat - a fenntarthatóság jegyében optimalizáltunk, amivel az a célunk, hogy 2020-ra elérjük a klíma-semleges működést. Fenntarthatósági stratégiánkban kötelezettséget vállaltunk arra, hogy a termékeink által kibocsátott összes CO2-ot ellensúlyozzuk. A Carbon Tanzaniával és a myclimate-el együttműködve aktív partnerként támogatjuk a Ntakata-hegység erdővédelmi projektjét. Környezetvédelmi tevékenységünk tartós optimalizálásának érdekében a környezet- és energia-gazdálkodási rendszerünk részeként folyamatosan ellenőrizzük összes folyamatunkat és termékünket.

 

Például a hatékony erőforrás-felhasználás és környezetbarát szállítás fenntartható módon enyhíti működésünk környezetre gyakorolt hatását. Az energia-megtakarítás és a CO2-kobácsátás csökkentése iránti elkötelezettségünkért több kitüntetést is kaptunk.

2018-ban a JOSERA volt az első állateledel-gyártó, amely közzétette fenntarthatósági jelentését. A jelentés megfelel a Global Reporting Initiative (GRI) irányelveinek.

A JOSERA családi vállalkozás az állatok egészséges táplálásának, fenntartható, költség-hatékony termelésnek és szigorú minőségbiztosításnak az elkötelezettje. Győződjőn meg erről Ön is!

bottom of page